keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

The First

Heippa!
Täs ois 16-vee tyttö turun seudulta. Kirjoittelen täällä mun ens syksynä starttaavasta vaihtovuodesta ja sitä ennen tulevista fiiliksistä,sun muusta. Järjestönäni toimii Explorius Määränpäänä ois ens elokuussa tai syyskuussa päästä jenkkeihin, vaikka tarkkaa sijaintia en tiedäkkään. Pakko myöntää et oishan se tosi jees jos sijotustiedot tietäis jo, mut ei voi mitää kaikki aikanaa :)  SIJOTUSTIEDOT !!! Nyt ne tuli vihdoin ihanaaaöskjfgldfkjgdlkjgf fiilis on sanoinkuvaamaton!! en voi uskoa että mä lähen LAS VEGASIIN  18.elokuuta ja 21.päivä mua odottaa  Vegasin lentokentällä hostäiti,-isä ja kolme ihanaa pikkusiskoa, jotka on iältään 10, 5 ja 3. Tuun asumaan aika pohjois Las Vegasissa ja mun tulevan High schoolin nimi Shadow Ridge High school. Eilen sain ekan postauksen kirjotettua ja olin jo valmis postaamaan mutta ajattelin et teen sen vasta huomenna eli tänään .Tänä aamuna tuli kuitenkin soitto Exploriukselta ja kerrottiin sijotustietojen tulleen, se sekoitti mun koko loppupäivän ajatukset täysin. En vieläkään pysty uskomaan, että tuun asumaan kokonaiset 10kk mun elämästä niin hienossa kaupungissa kuin Las Vegas!! Lopuksi vielä vähän musta jotain eli harrastuksia mulla on salibandy ja salilla käynti, joskus myös tulee tanssittua paikallis jalkapallojoukkoeen kannustusriveissä. Tykkään siis urheilusta ja palan halusta, että saisin osallistua usassa johonkin  tulevan high schoolini urheilujoukkoeeseen.
Innostus vaihtoonlähtemisestä mulla tuli yläasteella äitin ehdotuksen myötä. 9-luokan keväällä aloin seuraamaan vaihtoblogeja. Kevään edetessä päätin lopullisesti hakea vaihtariksi ja viime toukokuun loppuun mennessä  tämä tyttö oli lähettänyt hakemuksen exploriukselle. Jeij!
 Tiiän että ens vuodesta on ihan varmasti tulossa unohtumaton ja oon niin kiitollinen, että mulla on ihanat vanhemmat, jotka on suostunut mahdollistamaan tän lähdön toiseen maahan ihan yksin, kasvamaan henkisesti ja nauttimaan erillaisesta kulttuurista. 

Mutta vaihtariasioista ja mun sijotuksesta ja muusta kerron lisää ens postauksesta. Tervetuloa vaan lukemaan tutut ja vähän vähemmän tutut ja iso kiitos Tiialle neuvoista ja avusta, tän blogin käytönsuhteen ja että sain tästä jonkun näkösen blogin, vaikka ulkomuoto tulee vielä muuttumaan taitojen kehittyessä! 

10 kommenttia:

 1. Nää sivut on kyllä ihan sun näköset! Jes, oon kanssa tosi ilonen sun puolesta kun pääset Vegasiin! Hih. :) Ja eipämitään! <3

  VastaaPoista
 2. oi että olen kade! Las Vegas!!

  VastaaPoista
 3. Onnee sijoitusteidoista! :) ite vielä malttamattomana oottelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :)kyl ne sullekkin pian tulee !:) mut tiiän ton odottelu tunteen ku haluis tietää jo :D

   Poista
 4. Oi tuli taas hyvä fiilis ku luki tätä! Halusin jo lähtee, ja ootan että saan tavata sut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii tosi kiva kuulla :) Sama!! Ei enää kauaa ni me molemmat ollaa vegaslaisia;)! Ja sama ootan et tavataa! ni kiva et on tuttuja jo valmiiks ennen ku lähtö koittaa:)!

   Poista
 5. Teitkö sä jonku hakutoiveen vai pääsitkö ihan vaan hyvällä tuurilla Vegasiin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tuurilla pääsin en tehnyt hakutoivetta ollenkaan:)

   Poista